Cercar
 
 

Resultados por:
 


Rechercher Búsqueda avanzada

Últimos temas
» CIRCULAR ESCOLA TERESINA MARTORELL
Registrar-se EmptyDg Gen 30, 2011 10:48 am por Admin

» PÀGINES WEB
Registrar-se EmptyDv Gen 21, 2011 1:49 pm por Admin

» PANERA DE NADAL A L'AMPA
Registrar-se EmptyDt Nov 30, 2010 1:02 pm por Admin

» PÀGINA WEB EN CONSTRUCCIÓ DE L'AMPA
Registrar-se EmptyDg Nov 07, 2010 12:41 pm por Admin

» PASEIG DE LES BOBILES
Registrar-se EmptyDg Set 26, 2010 3:48 pm por Admin

» NOUS SOCIS
Registrar-se EmptyDl Set 20, 2010 8:22 pm por Admin

» LA BALLARUGA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Registrar-se EmptyDv Set 10, 2010 11:12 am por Admin

» NOU CURS ESCOLAR
Registrar-se EmptyDc Set 08, 2010 12:08 am por Admin

» DIRECCIO WEB EDUCATIVA
Registrar-se EmptyDc Ago 04, 2010 11:17 pm por Admin

Data i hora actual: Dg Set 27, 2020 10:33 am

Tot i que els administradors i moderadors d'aquest fòrum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qüestionable tan ràpidament com sigui possible, és impossible revisar cada missatge. Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests fòrums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarà responsables.

Estàs d'acord amb no publicar material insultant, obscè, vulgar, d'odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d'aquesta índole, el teu compte serà cancel·lat (i el teu proveïdor d'accés a internet avisat). La direcció IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. Estàs d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d'aquest Fòrum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient. Com a usuari acceptes que tota la informació que has introduït sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no serà proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.

Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que has introduït, només s'utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. L'email només s'utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).

En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.